Foli për Çati – Tejas Borja, 130Gr/m²

Folia difunzive është foli që përdoret në çati. Është produkt i qëndrueshëm si dhe një izolues shumë i mirë. Këto veti bëjnë që folia difunzive të siguroj që çatia juaj do të jetë e mbrojtur, pa marr parasysh se çfarë moti mbizotëron. Kjo foli është prodhim nga Tejas Borja që është me origjinë nga Spanja dhe njihet për kualitet të lartë.

1.30  çmimi për m²

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Foli për Çati – Tejas Borja, 130Gr/m²”

There are no reviews yet.